Acasă Administraţie Încep lucrările la Pasajul Jiul

Încep lucrările la Pasajul Jiul

479
DISTRIBUIȚI

12321460 1122964271081439 3161313929840819716 nPrimăria Timişoarei a câştigat contestaţia împotriva firmei care a contestat licitaţiile de atribuire a lucrărilor de la Pasajul Jiul, astfel că în cel mai scurt timp, lucrările vor începe.
Edilul Nicolae Robu a anunţat câştigarea contestaţiei ca pe o „victorie uriaşă a Timişoarei contra boicotului PSD-ist”.
„Am câştigat contestaţia privind lucrările de execuţie a Pasajului Jiul – Circumvalaţiunii! Vă informam, cu ceva vreme în urmă, că, în mod evident lipsit de temei şi, prin urmare, DOAR ÎN SCOP DE BOICOT, a fost contestaţia pentru contractarea executantului lîrgirii la 5 benzi a pasajului de sub calea ferată Jiul-Circumvalaţiunii, asta într-o primă fază, apoi, la indigo, şi licitaţia similară privitoare la pasajul “Popa Şapcă”.
EI BINE, ASTAZI AM PRIMIT DECIZIA CONSILIULUI NAŢIONAL DE SOLUŢIONARE A CONTESTAŢIILOR: CONTESTAŢIA BOICOTOARE A FOST RESPINSĂ! DECI, ASTĂZI AM SEMNAT CONTRACTUL CU FIRMA CÂŞTIGĂTOARE, REPUTATA COMPANIE AUSTRIACĂ SC PORR CONSTRUCT SRL!
CONSECINŢA: În cel mai scurt timp vom începe lucrările. Durata contractuală a lucrărilor este de 14 luni, dar voi cere firmei PORR să se mobilizeze să termine mai repede!”, arată primarul Nicolae Robu pe pagina sa de facebook.
Câştigarea contestaţiei de către municipalitatea timişoreană va însemna şi o perturbare a traficului rutier în zonă, pe perioada lucrărilor, dar se vor căuta căi ocolitoare. Dar după terminarea şantierului, vom scăpa de „dopul” care se formează zilnic în zona Jiul şi de inundarea pasajului la fiecare ploaie care durează mai mult de 10 minute.

Comentarii

comentarii