Acasă Administraţie Început de semestru la Şcoala Gimnazială Dudeştii Noi

Început de semestru la Şcoala Gimnazială Dudeştii Noi

86
DISTRIBUIȚI

Având în vedere rata de infectare din comuna Dudeştii Noi de 2,54 la mie, la data de 05.02.2021, conform adresei DSP, s-au început cursurile în scenariul galben: cele trei grupe de grădiniţă, clasele ciclului primar şi clasa a VIII-a, în total un număr de 257 elevi şi preşcolari. Elevii din clasele V-VII continuă cursurile în sistem online până când rata de infectare la nivelul comunei va scădea sub 1, au transmis reprezentanţii şcolii.

Pentru asigurarea condiţiilor necesare desfăşurării unui învaăţământ de calitate, folosind tehnologii moderne, au fost achiziţionate 100 de tablete şi 13 laptopuri, care le-au fost distribuite elevilor care nu deţineau dispozitive necesare conectării la cursurile desfăşurate online şi care au depus cereri în acest sens.

Pe perioada vacanţei toate spaţiile din clădirea şcolii şi grădiniţei au fost igienizate şi dezinfectate, a fost suplimentat stocul de materiale necesare dezinfectării şi igienizării, au fost achiziţionate măşti de protecţie pentru personalul instituţiei. 

 

 

Comentarii

comentarii