Acasă Actualitate Infantilul Nicolae Robu, cu trotineta pe șantier – Video

Infantilul Nicolae Robu, cu trotineta pe șantier – Video

1284
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu s-a dat azi cu trotineta pe un șantier din zona centrală a Timișoarei. Edilul dădea ”indicații prețioase” muncitorilor, care, după ce au fost greu de văzut câteva zile, roiau pe șantier. După ce a fost acuzat de curând de infantilism, primarul, care a declarat că ia acuzațiile ca pe un compliment, își continuă joaca cu nervii timișorenilor.

”Facem tot ce ne stă în putință să finalizăm lucrările și să dăm drumul la circulație așa cum ne-am angajat, până la începerea școlii. Cum pt sâmbătă și duminică avem anunțate ploi, ne-am văzut nevoiți să întrerupem complet, de ieri dimineață, circulația pe anumite străzi, ceea ce, evident, a creat dificultăți de mobilitate în oraș. Ne cerem scuze, încă o dată, dar fără deranj nu putem ajunge să avem un oraș mai modern, mai funcțional și mai frumos. Deranjul e acum pe cale de a deveni istorie, rămân pe termen lung, în continuare, beneficiile!”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul Robu.

În tot acest timp timișorenii stăteau ore în șir în trafic.

MOBILIZARE DE FORȚE LA MAXPE VASTUL ȘANTIER DIN ZONA CENTRALĂ ! Facem tot ce ne stă în putință să finalizăm lucrările și să dăm drumul la circulație așa cum ne-am angajat, până la începerea școlii. Cum pt sâmbătă și duminică avem anunțate ploi, ne-am văzut nevoiți să întrerupem complet, de ieri dimineață, circulația pe anumite străzi, ceea ce, evident, a creat dificultăți de mobilitate în oraș. Ne cerem scuze, încă o dată, dar fără deranj nu putem ajunge să avem un oraș mai modern, mai funcțional și mai frumos. Deranjul e acum pe cale de a deveni istorie, rămân pe termen lung, în continuare, beneficiile!ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!

Publicată de Nicolae Robu pe Joi, 5 septembrie 2019

Comentarii

comentarii