Acasă Economic Iosif Ingrisch, PENALUL de la GAZPROM, condamnat definitiv pentru fraudă cu fonduri...

Iosif Ingrisch, PENALUL de la GAZPROM, condamnat definitiv pentru fraudă cu fonduri europene

DISTRIBUIȚI

iosif-ingrisch-465x390Se numește Iosif Ingrisch, este angajatul unei firme, Geolink, pe mâna căreia se lasă Gazprom, din motive absolut halucinante și este condamnat penal definitiv! Pentru ce? Pentru fraudare de fonduri europene! Iosif Ingrisch a fost candidat UNPR la şefia Consiliului Judeţean Timiş şi fost director Lukoil Timişoara. Ingrisch mai este și un fel de şef de lojă masonică şi prieten cu deputatul Alin Popoviciu. I se spune, de fapt, „Grasu” și asta nu este nici pe departe o tentativă de insultă, este doar o consemnare a realității. Acest „Grasu”, în prezent administrator la SC IMP CONS SRL, a fost condamnat în 6 aprilie 2015 la doi ani de închisoare pentru „săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al comunităților Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor”. Pedeapsa lui Ingrisch este, în plus, interzicerea drepturilor de a obține sau derula activități din fonduri europene.

art.DNA-Ingrisch

Ne întrebăm, așadar, cum este posibil ca o firmă ce se respectă, NIS Petrol, alias Gazprom, să facă afaceri cu un ins care a furat din banii europeni?
Iată însă ce mai spune sentința numărul 89 din 6.04. 2015, din dosarul numărul 6436/30/2013: „Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute la art. 66, alin. 1. lit. a, b, g” din Codul Penal. De asemenea, este condamnat la 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrieri sub semnătură privată în formă continuată (27 acte materiale)… Deci, Iosif cel Gras făcea asta perpetuu, nu era prima oară, avea obiceiul să umble cu degetele lui grase în bani europeni. Și nu se mai putea opri… Iar Tribunalul l-a trimis la închisoare!

art.trib .timis-ingrisch

Mai apoi, același Tribunal, contopește două pedepse și-l trimite la închisoare pentru… doi anișori! În plus, primește un spor de un an, deci este trimis la… trei ani de închisoare! Doamne ferește, alo, Gazprom, se aude? Trei ani de închisoare. Vă convine să lucrați cu delicventul???

art.sent-1

Aceeași sentință mai admite și suspendarea executării, iar Ingrisch rămâne sub supraveghere pentru doi ani și 10 luni și va presta muncă neremunerată în folosul comunității pentru 100 de zile la SC Horticultura SA și Regia Autonomă de Transport Timișoara! Așadar, Iosif Ingrisch este invitat la spălat străzile, tăiat crengile din parcuri, curățat WC-urile publice și altele… Ne întrebăm, acest „domn” va mai lucra pentru Gazprom?

art.sent .2

Condamnatul face apel la Curtea de Apel Timișoara, care prin Hotarârea 927/2015 25.09.2015, menține sentința Tribunalului Timiș.
Iosif Ingrisch a mai amenințat, cu un an în urmă, pe cetățenii care nu înțelegeau bine rolul prospecțiunilor geologice din Banat, cu expresia: „Vă calc cu mașina!”. „Am plecat de la Poliţia orașului Sânnicolau Mare după 2,5 ore de audieri în calitate de martor. Domnul Iosif Ingrisch a vrut sa treacă cu mașina peste Ivan Vasilchin si lucrurile nu pot rămâne așa!!!!!!!!!!!!!”, a scris pe contul său de socializare Andrei Moț, președintele Asociaţiei „Salvăm Câmpia de Vest” și fost director al Casei de Cultură din orașul arădean Curtici.

art.sent .3

Voinicul de la Gazprom este iute la mânie, obraznic, în plus, orgolios, nimeni nu-i așa tare ca el, care a lucrat și pentru Lukoil, nu-i așa?
Sursa: Arad24.net

Comentarii

comentarii