Acasă Actualitate ÎPS Ioan a distribuit 2.200 kg de alimente Cantinei sociale și 40.000...

ÎPS Ioan a distribuit 2.200 kg de alimente Cantinei sociale și 40.000 de ouă

DISTRIBUIȚI

Așa cum a promis de ziua onomasticii, duminică, ÎPS Ioan a distribuit 2.200 kg de alimente și alte produse naturale necesare Cantinei sociale Timișoara ce deservește zilnic peste 600 de persoane.

Această acțiune se înscrie în nevoia de a completa și de a sprijini efortul Municipiului Timișoara de a hrăni zilnic sute de beneficiari.

De asemenea, au mai fost distribuite și 40.000 ouă, miercuri, 11 ianuarie, la Cantina sociala a Primăriei Timișoara, DGASPC Timiș, Penitenciarul Timișoara, Penitenciarul pentru minori Buziaș și la spitalele de Psihiatrie din Jebel și Gătaia.

Înaltpreasfințitul părinte mitropolit Ioan a fost prezent de onomastica sa, duminica 10 ianuarie, în mijlocul beneficiarilor Centrului social de urgență pentru persoane fără adăpost „Sfântul Francisc” al Primăriei Municipiului Timișoara și a constatat că este nevoie de alimente pentru cantina ce deservește nevoile acestora.

Pe lângă grija de cele materiale, Părintele Mitropolit Ioan îi poartă în rugăciunile Sale pe acești oameni fără adăpost, dar care nădăjduiesc în ajutorul și mila lui Dumnezeu. De asemenea, Înaltpreasfinția Sa văzând starea de sănătate precară a multora, le-a promis că se va ocupa să aibă parte de tratament medical de specialitate și de efectuarea unor analize medicale.

Arhiepiscopia Timișoarei, prin grija Înaltpreasfinției Sale, va continua să desfășoare și alte activități de ajutorare, precum și acțiuni filantropice, în spitale și așezămintele sociale din județul Timiș.

 

 

Comentarii

comentarii