Acasă Eveniment Iubitul fiicei milionarul Georgică Cornu era să fie omorât de patronul unui...

Iubitul fiicei milionarul Georgică Cornu era să fie omorât de patronul unui hotel de pe Muntele Mic

DISTRIBUIȚI

Noi detalii despre scandalul care a avut loc la începutul lunii decembrie, la o cabana de pe Muntele Mic.

Fostul viceprimar al comunei ilfovene Corbeanca a ajuns la spital după ce a fost bătut cu sălbăticie, în timp ce se afla în vacanță, de patronul unui hotel de pe Muntele Mic, o zonă turistică din județul Caraș Severin. Alături de politician a primit îngrijiri medicale de urgență și un prieten al acestuia.

Politicianul Adrian Hojda plănuise, la sfârșitul acestei săptămâni, o scurtă vacanță la Muntele Mic, din județul Caraș Severin. Hojda s-a cazat împreună cu iubita lui Georgiana, fratele acesteia Andrei, (cei doi fiind copii milionarului Georgică Cornu), și un alt cuplu într-o pensiune situată în apropierea hotelului „Montis”, patronat de frații Constantin și Marcel Halip.

Pentru că fratele iubitei sale îi cunoștea pe cei doi, ar fi rămas să se întâlnească la un pahar cu vin, într-una din zile. Totuși, sâmbătă dimineață, undeva în jurul orei 04.00, Constantin Halip a venit în vizită, neanunțat, însoțit de un prieten.

Adrian Hojda a povestit, pentru Gândul, că, la momentul respectiv nu dormea, ci juca cărți cu prietenul său. „Constantin Halip a venit însoțit de un anume Blaj, despre care am înțeles că organizează petreceri pe pârtie. Discuția a decurs în condiții civilizate până când, băut fiind, Halip a deveit agresiv în limbaj. La un moment dat, mi-a cerut băutură, însă nu am vrut să-i mai dau. Atunci l-a sunat pe fratele său, Marcel, să-i aducă de băut. Înainte ca Marcel Halip să ajungă, a avut loc un incident care a degenerat foarte repede”, a spus Adrian Hojda.

Politicianul spune că într-un moment de nemulțumire, Halip ar fi lovit cupumnul în masă. „Pentru că a făcut zgomot, prietenul meu i-a areas atenția că fetele dorm și l-a rugat să nu mai facă gălăgie așa de mare. Atunci a urmat un schimb de replici, iar conflictul a început să escaladeze”, a mai afirmat Hojda, citat de Gandul.ro

Fostul partener al Marinei Almăşan, noi detalii în cazul politicianului bătut în staţiunea Muntele Mic. Este iubitul fiicei sale:”I-au dat cu sticla în cap, puteau să-l omoare”

Milionarul Georgică Cornu a dat noi detalii despre bătaia care a avut loc în staţiunea Muntele Mic. Copiii acestuia au fost martori la incident, însă cel care a avut de suferit a fost iubitul fiicei sale, politicianul Adrian Hojda.

Milionarul Georgică Cornu povesteşte că iubitul fiicei sale era să fie omorât în timpul altercaţiei.

„Copiii mei nu au fost implicați, copiii mei au fost prezenți la pensinea aia, dar nu au fost implicați acolo. Ăia au fost niște bețivani, care ar fi și patroni. (…) Ei cu asta se ocupă. Dacă ai o vilă, iau de acolo un apartament și după fac tot felul de prostii ca ceilalți să părăsească, cam așa înțeleg că se comportă ăștia. Au ei ceva, hotel, și pe ceilalți ar vrea să-i desființeze.

Copiii mei fost martori. Au dat și declarații la poliție. A venit și poliția după două ore și am înțeles că au insistat să se împace cu ăia. Copiii nu au avut nimic, dar pe iubitul fiicei mele puteau să îl omoare. I-au dat cu sticla în cap, puteau să-l omoare(…) El este în București, se simte mai bine. Nu știu dacă a fost, dar trebuia să se ducă la INML să-i dea un certificat. A fost și la Caransebeș, s-a pansat”, a spus Georgică Cornu, potrivit antenastars.ro.

Reamintim că fostul viceprimar al comunei ilfovene Corbeanca a ajuns la spital, sâmbătă, după ce a fost bătut, în timp ce se afla în vacanță, de patronul unui hotel de pe Muntele Mic, o zonă turistică din județul Caraș-Severin. Alături de politician a primit îngrijiri medicale de urgență și un prieten al acestuia.

„La ora 05.49, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată despre faptul că la o cabană din stațiunea Muntele Mic este un scandal în desfășurare. La fața locului s-au deplasat polițiști de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, care au identificat 5 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 37 de ani, din județele Timiș și Ilfov, între care ar fi izbucnit un scandal în cursul nopții, aceștia agresându-se fizic reciproc. Ulterior, 3 dintre cei implicați s-au prezentat la cea mai apropiată unitate spitalicească, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, unul din aceștia, în vârstă de 32 de ani, rămânând internat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările.”, precizau reprezentanţii Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii