Acasă Actualitate Iulius Mall te trimite la safari, în Zanzibar

Iulius Mall te trimite la safari, în Zanzibar

443
DISTRIBUIȚI

Iulius SafariO vacanţă într-un cadru cu peisaje de vis, pe una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb din lume? Sau un safari plin de adrenalină, în Africa? Vara aceasta, Iulius Mall Timişoara ţi le dăruieşte pe amândouă.
În perioada 15 iunie – 2 iulie 2017, toţi clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Iulius Mall Timişoara se pot înscrie la tombola verii. Campania „Iulius Safari” va trimite un cuplu într-o vacanţă de neuitat, în Zanzibar, pe fascinantul continent african. Marele norocos va fi anunţat pe 2 iulie, în urma tragerii la sorţi. Mult râvnitul premiu, în valoare de 5.000 de euro, include, pe lângă sejurul pe plajele idilice de la malul Oceanului Indian şi un safari palpitant, în doi.
Cei care nu vor avea şansa să admire animalele sălbatice în habitatul lor natural, pot câştiga, în schimb, unul dintre cele trei vouchere, în valoare de 300 de euro fiecare, la grădina zoo din Budapesta. Cadoul oferit de Iulius Mall include bilete de acces pentru doi copii şi doi adulţi, precum şi o noapte de cazare în capitala Ungariei. Budapest Zoo este una dintre cele mai vechi grădini zoologice din lume, deschisă publicului din 1866, unde sunt găzduite numeroase specii de animale.
În plus, pe toată durata campaniei, primii 100 de clienţi ai fiecărei zile, care depăşesc cuantumul de 150 de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall, vor fi răsfăţaţi cu premii garantate, în ton cu sezonul estival: băuturi răcoritoare, selfie stick-uri, pălării de soare sau sacoşe de cumpărături.

Comentarii

comentarii