Acasă Monden/Lifestyle Iulius Mall Timișoara premiază cea mai iubită soție, prietenă și mamă cu...

Iulius Mall Timișoara premiază cea mai iubită soție, prietenă și mamă cu excursii de shopping la Roma

462
DISTRIBUIȚI

Primăvara soseşte la Iulius Mall Timișoara cu premii deosebite, surprize, fashion show şi preţuri speciale. Asemeni distincţiilor Oscar ce acordă recunoaştere elitelor din industria cinematografică, în prima săptămână de Mărţişor, Iulius Mall premiază divele din viaţa fiecăruia: cea mai iubită soţie, prietenă şi mamă. Cei care cumpără din Iulius Mall în perioada 1-8 martie, participă la tombolă şi pot să îi demonstreze femeii extraordinare de lângă ei cât de mult o apreciază, câştigând o excursie în fascinanta capitală a Italiei. De ziua lor, pe 8 martie, Iulius Mall decernează premiile pentru cele mai dragi… femei: cea mai iubită soţie, prietenă şi mamă va câştiga, fiecare, o sesiune de shopping în cetatea eternă – Roma, un set de bijuterii şi un set Gift Card de răsfăţ (la magazinele din mall). Premiile pentru fiecare secţiune se acordă prin tragere la sorţi. În plus, între 1 şi 8 martie, primii 150 de cumpărători ai zilei câştigă instant: geluri de duş Avon, şedinţe la solar, băuturi răcoritoare şi torturi delicioase. Pentru a fi răsplătite, doamnele şi domnişoarele trebuie să facă shopping din orice magazin Iulius Mall până cumulează 100 lei. Talonul completat, primit de la Centrul Info, va fi introdus în una din cele trei urne, în funcţie de categoria preferată. Bărbaţii pot să participe la campanie înscriind, la una dintre secţiuni, cea mai iubită femeie din viaţa lor. Taloanele de concurs pot fi completate pe numele femeii dragi sau în nume propriu, dar pe 8 Martie, în ziua decernării premiilor, câştigătorii trebuie să vină însoţiţi de persoana iubită.
Şi pe contul Facebook Iulius Mall Timișoara sunt premiate cele mai iubite femei. Cei care accesează site-ul de socializare şi înscriu femeia dragă în concurs, la categoria zilei, pot câştiga pentru ea o bijuterie aparte.
Pe 8 Martie, la Iulius Mall, doamnele şi domnişoarele sunt în centrul atenţiei. Prezentări de modă, mini concert al Palatului Copiilor dedicat mamelor, Dance Show „Salsa with Attitude” şi concert Quaternion sunt momentele pregătite special pentru femei.

Comentarii

comentarii