Acasă Actualitate Jador, mesaj pentru Dominic Fritz: “Ce ți-am spus eu să nu te...

Jador, mesaj pentru Dominic Fritz: “Ce ți-am spus eu să nu te pui cu mine, domn primar! Noi, oamenii, suntem puterea, boss” – video

DISTRIBUIȚI

Cântărețul de manele Jador nu a uitat că i-a fost anulat concert pe care trebuia să-l susțină pe scena Filarmonicii Banatul, în data de 17 mai. Atunci l-a acuzat pe primarul Dominic Fritz de discriminare, spunând că nu s-ar fi luat această decizie dacă nu era implicat un artist de etnie romă.

Acum manelistul se bucură de pe TikTok de faptul că, de Ziua Timișoarei, Dominic Fritz a fost huiduit când a urcat pe scenă pentru a înmâna formației Phoenix un trofeu cu ocazia împlinirii a 60 de ani.

Deși vestea a ajuns cu întârziere la Jador, satisfacția răzbunării răzbate din mesajul postat pe TikTok.

“Ce ți-am spus eu să nu te pui cu mine, domn primar! Oamenii, din fericire, s-au deșteptat și au înțeles că și noi ăștia care suntem mai bruneței, suntem la fel ca voi. Unii care nu au avut șansa la educație, unii care au avut. Oamenii se deșteaptă bossule, nu mai ești în Germania unde omora Hitler evreii. Nu mai ești, oamenii s-au deșteptat. Noi, oamenii, suntem puterea, boss. Nu, tu. Și mie și ție, oamenii ne dă să mâncăm. Te iubesc, Fritz!”, a spus Jador, în clipul de pe TikTok.

Comentarii

comentarii