Acasă Actualitate Jocuri tradiționale de familie pe care poți paria

Jocuri tradiționale de familie pe care poți paria

DISTRIBUIȚI

Totul este drăguț și frumos până când pe lista invitaților se află și acel unchi pasionat de jocuri de noroc care ar fi în stare să transforme chiar și jocul de șotron într-un joc de noroc. Trebuie să ai grijă ca nu cumva cele mai îndrăgite jocuri de familie să strice atmosfera în momentul în care au o miză la mijloc. Dacă totuși îți dorești să dai o petrecere cu tematică de gambling și nu poți chiar să închiriezi păcănele, iată ce jocuri tradiționale de familie poți să joci având mize la mijloc.

Remi

Jocul de Remi este foarte cunoscut tuturor tinerilor deoarece în obiceiurile de acum 15 ani, adulții cu vârstele de 30 de ani ar fi organizat aproape în fiecare weekend zile sau seri în care se juca remi. Unele seri ar fi avut mize la mijloc, iar altele ar fi reprezentat doar un motiv pentru ă întâlnire de familie. Jocul de Remi nu trebuie să fie confundat cu jocul de Rummy care poate fi jucat și online pe platforme precum Magic casino. Acela este un joc care se joacă exclusiv cu cărți, în timp ce jocul de Remi este un joc unde este nevoie de un anumit set de piese speciale, tăblițe și recunoașterea regulilor jocului.

Jocul de Remi este un joc foarte apreciat de orice jucător pasionat. Dacă vrei să transformi acest joc într-unul cu mize importante, va trebui să stabilești un număr de runde, fiecare rundă având și o miză specifică, iar în funcție de câte runde câștigi, vor veni și câștigurile. Ceea ce este foarte important la jocul de Remi este să decizi foarte clar lungimea rundelor. Jocul de Remi este unul bazat pe puncte, deci dacă runda va fi jucată până la un număr de 10.000 de puncte, probabil vei pierde nopți jucând.

Monopoly

Cum ar fi ca în loc de banii de hârtie pe care ți-i oferă jocul, să înlocuiești totul cu bani reali? Dacă acea sumă de început să fie reprezentată de o sumă de bani reali? Nu este chiar scenariul ideal, dar sigur vei putea găsi o cale prin care să transformi jocul de Monopoly într-unul unde poți paria. În primul rând, dacă nu este loc pentru toată lumea, cei care nu joacă pot plasa pariuri în timpul jocului pe unul dintre jucătorii participanți. Apoi, dacă ești unul dintre cei care joacă, va trebui să existe o modalitate prin care să se stabilească mize și premii.

De obicei, jocul de monopoly se joacă cel mai eficient în 4-6 jucători. Numai unul va ajunge cel mai bogat din joc. Poți plasa pariuri astfel încât ultimul jucător care ajunge să cucerească tabla de joc, să plece și cu banii acasă. Dar de unde provin banii din pot? Ei bine, vei putea să plasezi o miză la începutul jocului. 50 RON de fiecare jucător va băga în buzunarul câștigătorului câte 40 RON în fiecare rundă.

Table

Jocul de table este deja unul dintre cele mai “abuzate” din acest punct de vedere deoarece nu există probabil niciun jucător român care să nu se gândească la o miză atunci când joacă table. Și în variantele online clasice, jocul de table este foarte folosit pentru mize și câștiguri. Acest lucru este posibil deoarece rundele sunt relativ scurte, iar jucătorii pot plasa și mize mici pentru a face jocul mai distractiv.

Jocul de table nu este un joc deloc simplu de înțeles și nici foarte ușor de jucat. Este acel gen de joc care trebuie să îți meargă și la inimă. Dacă nu îți place nu vei putea să îl joci suficient de bine pentru a merita să plasezi o miză corectă.

Șah

Pare puțin absurd, dar există multe modalități prin care poți plasa pariuri și mize pe jocul de Șah. Dacă te întrebi cine s-ar fi putut gândi să pângărească un astfel de joc într-un mod atât de barbar plasând pariuri, ei bine, există jucători de șah foarte buni care și-ar dori să fructifice acest talent și plăcerea pentru joc. Și ce mod mai bun să profiți de jocul de șah dacă nu să mai câștigi și un ban în plus?

Deși jocul are mereu un câștigător, pariurile pot fi puse pe mult mai multe aspecte din joc. Poți să plasezi o miză pentru sah mat, dar poți să pui niște bani la bătaie și în cazul în care vrei să dovedești cât de bun ești în calitate de jucător. În jocul de șah poți paria că vei câștiga din 9 mișcări sau că vei reuși să te aperi de atacul adversarului pentru mai mult de 50 de mutări.

Concluzie

Orice joc în care cineva iese câștigător poate fi transformat într-un joc plin de mize și câștiguri. Cu cât jocul este mai complex, cu atât vei putea să manipulezi mizele mai mult

 

 

Comentarii

comentarii