Acasă Actualitate Jocurilor regionale Special Olympics

Jocurilor regionale Special Olympics

DISTRIBUIȚI

Fundaţia „Pentru Voi” Timişoara va organiza, în colaborare cu Special Olympics România, vineri, 29 mai, între orele 11 – 16, la Sala “Constantin Jude” din Timisoara, cea de-a V-a editie a Jocurilor regionale Special Olympics. Evenimentul se va desfăşura în cadrul Săptămânii Olimpice iniţiate de Clubul Rotary Timişoara. Toate organizaţiile, şcolile şi instituţiile care lucrează cu persoane cu dizabilităţi intelectuale, din zona de vest a ţării, să se înscrie în concurs. Competiţia se adresează persoanelor cu dizabilităţi intelectuale cu vârsta peste 16 ani şi va cuprinde cinci probe: atletism – 50 m, baschet – aruncare la coş, baschet – dribling printre obstcole şi pentru persoanele cu abilităţi fizice scăzute fotbal – şuturi la poartă şi pase la ţintă. Organizatorii vor asigura o masă rece precum şi toate condiţiile pentru desfăşurarea probelor sportive. Nu se acoperă cheltuielile de cazare şi transport.
„Jocurile Special Olympics au devenit o tradiţie la Timişoara atât pentru tinerii cu dizabilităţi intelectuale care le aşteaptă cu nerăbdare, cât şi pentru comunitatea de afaceri locală care le-a susţinut de cinci ani încoace”, a declarat Laila Onu, directorul executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.
Pentru organizarea competiţiei se vor implica studenţi voluntari din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii de Vest Timişoara, precum şi Primăria şi Consiliul Local Timişoara.
Informaţii la tel: 0256-228 062, fax 0356-421 215 sau e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro sau andreea.sterea@pentruvoi.ro sau sa vizitati www.pentruvoi.ro.

Comentarii

comentarii