Acasă Actualitate Circ pe cheltuiala noastră: Judeţul Timiş are trei subprefecţi în loc de...

Circ pe cheltuiala noastră: Judeţul Timiş are trei subprefecţi în loc de doi

389
DISTRIBUIȚI

“Cei doi subprefecţi sunt puşi în locul aceluiaşi subprefect”
Eugen DogariuTimişul are mai mulţi subprefecţi decât ar trebui. Deşi trebuie să fie doi subprefecţi şi un singur prefect, la Timiş e un prefect şi trei subprefecţi. Cum s-a ajuns în situaţia asta? Simplu! Odată cu venirea unui nou guvern, care a schimbat din funcţie subprefecţii ce erau pe acele locuri de câteva luni. Este vorba despre Eugen Dogariu şi Călin Dobra (subprefecţi care nu ocupau de mult timp postul), care au fost schimbaţi atunci când partidul portocaliu a rămas singur la guvernare. În locul lor au venit Zoltan Marossy şi Codruţa Anca Botez. Cei doi (Dogariu şi Dobra) atacă în instanţă schimbarea lor şi câştigă. Problema vine abia acum! Cei doi îşi recâştigă funcţia, dar… pe acelaşi loc – cel al Codruţei Anca Botez.

“Zilnic sun la minister…”
“Cum să procedăm în acest sens? Cei doi subprefecţi sunt puşi în locul aceluiaşi subprefect. Zilnic sun la minister şi întreb ce se întâmplă. Voi primi o lămurire referitor la ceea ce voi face. De la serviciul juridic de la minister. Ministerul plăteşte trei subprefecţi şi funcţionează unul. 8.000 de lei costă amândoi pe lună”, spune prefectul de Timiş, Mircea Băcală.

“Rămâne de văzut ce zice ministerul”
“Noi am început acţiunea în acelaşi timp, dar din cauza termenelor s-a defazat. Nu ştiu ce o să facem. Rămâne de văzut ce zice ministerul. Pe mine şi pe Călin Dobra nu mă poate mişca până nu se termină procesul. Pe mine mă ţine de o lună şi refuză să-mi dea atribuţii. Atribuţiile se dau de către prefect”,  spune Eugen Dogariu.

Comentarii

comentarii