Acasă Eveniment La doar 15 ani a furat o mașină și a lovit alte...

La doar 15 ani a furat o mașină și a lovit alte 4 autoturisme

DISTRIBUIȚI

La 15 ani, majoritatea adolescenților se gândesc la ce liceu să dea și ce meserie vor îmbrățișa. Nu același lucru l-a găsit interesant un minor de 15 ani din Deva, car a furat o mașină, s-a plimbat cu ea până la Sibiu, unde a tamponat 4 mașini. A fost prins și dat jos de la volan de alți șoferi participanți la trafic.

Un adolescent în vârstă de 15 ani a furat o maşină din Deva, cu care a ajuns în municipiul Sibiu, unde a lovit patru autovehicule, el fiind blocat în trafic de alţi şoferi ca să nu fugă până la sosirea poliţiştilor, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

“La data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 20,00, în municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitaţi să intervină pe Calea Dumbrăvii intersecţie cu Bulevardul Mihai Viteazu, unde un şofer a fost blocat de către alţi participanţi la trafic. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 15 ani, din judeţul Hunedoara, iar în urma verificărilor efectuate cu privire la situaţia juridică a autoturismului a rezultat că acesta era reclamat ca sustras din data de 2 aprilie a.c., de pe raza municipiului Deva, judeţul Hunedoara. De asemenea, s-a constatat că, înainte de a fi oprit, şoferul autoturismului ar fi acroşat două autovehicule pe Calea Cisnădiei şi alte două pe strada Anton Pann, evenimentele fiind soldate cu pagube materiale”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Adolescentul este cercetat penal pentru conducere fără permis şi sustragerea autoturismului.

“Testările conducătorului auto cu dispozitivele de depistare a alcoolului în aerul expirat şi a substanţelor psihoactive au indicat faptul că tânărul nu consumase nici alcool, nici substanţe psihoactive înainte de a se urca la volan. În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-au întocmit actele în vederea efectuării de cercetări penale privind săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis, urmând a fi stabilită situaţia de fapt cu privire la sustragerea autoturismului în cauză. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, a mai comunicat IPJ Sibiu.

Minorul urmează să fie evaluat pentru a se stabili dacă a avut discernământ când s-a urcat la volan.

Comentarii

comentarii