Acasă Eveniment Lacrimi pentru Cosmin, copilul de 11 ani care a murit după ce...

Lacrimi pentru Cosmin, copilul de 11 ani care a murit după ce a fost spulberat de un șofer de 19 ani beat și fără permis. Alți trei copii sunt în stare gravă la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Tragedie cumplită la Petroșani, în urma unui accident rutier! Un șofer de 19 ani care a condus în stare de ebrietate și fără permis de conducere, a spulberat șapte copii pe o trecere de pietoni. Din nefericire, Cosmin a decedat astăzi la spital, iar alți trei sunt în stare gravă la Timișoara.

După impact, șoferul teribilist a fugit de la fața locului, însă a fost găsit de poliţişti la o distanță de 12 kilometri, în localitatea Aninoasa. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Alți trei copii au fost transferați în stare gravă la Timișoara. Unul dintre ei este intubat la Terapie Intensivă. Copiii loviți de mașină au vârste cuprinse între 11 şi 14 ani.

Copiii, care activau la un club de fotbal, se întorceau de la banchetul organizat de club la final de an.

”Cu greu ne găsim cuvintele, după tragedia petrecută aseară în apropierea stadionului „Petre Libardi”, unde în jurul orei 22:00 un autoturism a acroșat pe trecerea de pietoni 7 copii, care veneau de la serbarea de sfârșit de an organizată de către JIUL PETROŞANI & ŞCOALA DE FOTBAL „DAMIAN MILITARU”.

Din cei șapte micuți fotbaliști care jucau sub culorile alb-negre ale clubului nostru, din păcate, unul dintre ei a decedat astăzi la spitalul municipal Petroșani, iar alți trei sunt în stare gravă la Timișoara.

Avem un dispreț uriaș pentru șoferul în vârstă de 19 ani care a produs tragedia, el nefiind posesorul unui carnet de conducere, dar și sub influența alcoolului, a fugit de la locul accidentului, fiind prins la câțiva kilometri de unde s-a întâmplat nenorocirea. Sperăm din inimă că acest individ să fie cât mai aspru pedepsit de autoritățile din Petroșani.

Facem un apel către toți urmăritorii paginii și nu numai: Nu doar în perioada sărbătorilor, ci în fiecare zi, păstrați-vă mintea trează și apelați la coerență, pentru că poate salva vieți!

Odihnește-te în pace, Cosmin Popan! Condoleanțe familiei!

În același timp vrem să le transmitem un gând bun celorlalte familii încercate greu în acest moment, și multa sănătate juniorilor pe care îi așteptăm să se facă bine și să revină cat mai curând pe gazon”, au scris reprezentanții echipei Jiul Petroșani pe Facebook.

Comentarii

comentarii