Acasă Actualitate „Libertatea culturii. Cultura libertății – retrospecții, introspecții, prospecții”. Lansare de carte, la...

„Libertatea culturii. Cultura libertății – retrospecții, introspecții, prospecții”. Lansare de carte, la Bookfest 2023

DISTRIBUIȚI

La Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) mai exact, între 30 martie și 2 aprilie se va desfășura o nouă ediție a festivalului de literatură Bookfest. Vor fi prezenți circa 40 de expozanți, printre care cele mai importante edituri din România. Intrarea este gratuită, iar târgul va putea fi vizitat între orele 10:00 și 20:00.

În cadrul festivalului vor fi organizate și mai multe evenimente de lansare de carte. Unul dintre volumele care urmează să fie lansate este „Libertatea culturii. Cultura libertății – retrospecții, introspecții, prospecții”, Editura Universității de Vest Timișoara, o lucrare la care au contribuit mai multe personalitățile culturale locale. Evenimentul se va desfășura joi, 30 martie, între orele 17 și 18.

În cadrul evenimentului de lansare vor vorbi Cristian Clipa, Marcel Tolcea, Ștefan Bratosin, Simona Constantinovici, Lia Lucia Epure, Dana Percec, Loredana Pungă, Papi Roșculescu, Flaminia Stârc-Meclejan, Lucian-Vasile Szabo, Lavinia Tec și Lucian Vărșăndan. Toți aceștia, cu excepția primilor doi, au și contribuit la lucrarea coordonată de Giorgiana Badea și Lavinia Tec.

Comentarii

comentarii