Acasă Politica Liderul PSD Timiș crede că Robu a pierdut meritat alegerile locale, dar...

Liderul PSD Timiș crede că Robu a pierdut meritat alegerile locale, dar și că a fost sabotat chiar din interiorul PNL

2106
DISTRIBUIȚI

Toată lumea și-a dorit pierderea alegerilor de către Nicolae Robu, spune Alfred Simonis, la ”reușită” au pus umărul membrii organizației locale a PNL, primul ministrul Ludovic Orban, chiar și președintele Klaus Iohannis. Mai mult, a fost blat clar la Timișoara, între liberali și USR PLUS!

”Nicolae Robu a pierdut meritat primăria. A făcut foarte multe greșeli în relația cu cetățeni. Nu pot să nu remarc că, deodată, cei atașați ideilor lui Robu sunt acum fani Fritz, poate e lecție și pentru el. Robu a fost sabotat chiar din interiorul PNL Timiș, a fost o înțelegere între PNL și USR, este evident acest lucru, personaje importante de la liberali au anunțat că vor vota Fritz ca primar. Am avut un blat. A fost sabotat chiar și de guvernul Orban, în afară de resursele proprii ale primăriei, insuficiente, Orban nu a venit cu nimic în plus. Ne așteptam ca Orban să susțină Timișoara. Inclusiv la nivel național s-a dorit schimbarea. Nu m-a mulțumit nici președintele, pentru că nu s-a întâlnit cu primarul Timișoarei”, a menționat Simonis.

El are sfaturi și pentru cei care acum dețin puterea. Liderul PSD Timiș le spune să lase deoparte lupta pentru ciolan să să se apuce de administrație.

Comentarii

comentarii