Acasă Actualitate Liviu Borha ar putea fi schimbat din funcţia de vicepreşedinte al CJ...

Liviu Borha ar putea fi schimbat din funcţia de vicepreşedinte al CJ Timiş

361
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu despre vicepreşedintele CJ Timiş Liviu Borha: “Dacă lucrurile nu vor începe să funcţioneze corect, nu am nici o reţinere să recurgem la schimbarea lui”
Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, nu e mulţumit de activitatea grupului de consilieri judeţeni liberali. Asta deşi este mulţumit de activitatea consilierilor locali PNL. ”Am o mare nemulţumire că în consiliul judeţean nu ne putem manifesta coerent, că grupul de consilieri judeţeni ai PNL nu funcţionează aşa cum ar fi firesc. Am spus şi în şedinţa de alegeri că anumite lucruri sunt chiar vraişte şi că sunt mulţumit de consilierii locali. Sunt nemulţumit de colaborarea de până acum cu grupul de consilieri judeţeni şi dacă lucrurile nu se vor îndrepta, va trebui să luăm măsuri”, a declarat preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

“Am o foarte bună părere despre colegul Viorel Coifan”
Întrebat dacă se gândeşte la schimbarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Liviu Borha, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a răspuns: “Dacă lucrurile nu vor începe să funcţioneze corect, nu am nici o reţinere să recurgem la schimbarea lui. Exact aşa stau lucrurile”. De asemenea, acesta a avut numai cuvinte de bine despre consilierul judeţean liberal Viorel Coifan. Deşi nu a confirmat şi nici nu a infirmat dacă, în eventualitatea schimbării lui Borha din funcţia de vice al CJ Timiş, locul ar urma să fie luat de Coifan.  “Am o foarte bună părere despre colegul Viorel Coifan şi îl consider un om capabil în administraţie şi politică”, a declarat Robu

“Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt în regulă”
„Nu am ce să comentez. Nu ştiu la ce se referă domnul Robu. Nu ştiu la ce aşteptări sunt vizavi de anumite persoane sau lideri. Eu zic că mi-am făcut datoria, având în vedere că funcţionăm într-o echipă. Toate problemele importante s-au rezolvat. Poate că sunt, într-adevăr, anumiţi consilieri care trebuie să facă mai mult sau mai puţin în legătură cu activitatea în consiliul judeţean. Eu o să-mi fac în continuare datoria, cred că până acum tot ceea ce am făcut s-a văzut. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt în regulă”, spune Liviu Borha, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Comentarii

comentarii