Acasă Actualitate Ludovic Orban, ales președinte al Forței Dreptei. Filiala din Timiș a partidului...

Ludovic Orban, ales președinte al Forței Dreptei. Filiala din Timiș a partidului are doi reprezentanți la nivel naţional

DISTRIBUIȚI

Congresul Forța Dreptei a reunit sâmbătă, 20 aprilie, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de delegați din întreaga țară, care au hotărât prin vot conducerea națională a partidului. În cadrul reuniunii a fost ales președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, obținând 1.203 voturi favorabile.

De asemenea, filiala din Timiș are doi reprezentanți la nivel naţional.

Deputatul Claudiu Chira, președintele Forța Dreptei Timiș, a fost ales vicepreședinte național, iar Miodrag Stanoievici,  președintele Comisiei de Cenzori a filialei din Timiș, a fost ales în funcția de membru al Comisiei Naționale de Cenzori.

Deputatul Claudiu Chira este și membru fondator al partidului Forța Dreptei!

“Țin să mulțumesc celor 1200 de colegi din toată țara, care mi-au acordat încrederea lor pentru a-i reprezenta la acest nivel. Mulțumiri speciale le transmit și celor 40 de delegați din filiala Timiș, care au făcut un efort considerabil prin deplasarea lor la București, în această perioadă foarte aglomerată. Determinarea pe care am văzut-o în ochii colegilor din toată țara, îmi oferă doza necesară de optimism că la alegerile din 9 iunie, putem înfrânge alianța comasaților, pe calendarul, legislația și cu toate șmecheriile lor!”, a declarat președintele Partidului Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira.

La reuniunea Forța Dreptei au fost prezenți, ca invitați, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, vicepreședintele USR, Dan Barna, și președintele PMP, Eugen Tomac, care au prezentat mesaje adresate delegaților Congresului.

Comentarii

comentarii