Acasă Actualitate UPDATE 2: Lupul moralist de la Timişoara

UPDATE 2: Lupul moralist de la Timişoara

467
DISTRIBUIȚI

Exclusiv…

UPDATE: Poliţia Rutieră s-a autosesizat în cazul „lupului moralist”

Un cetăţean revoltat de maşinile parcate aiurea prin Timişoara ne-a trimis la redacţie un set de poze cu cele mai dubioase parcări. Culmea, în două dintre fotografii apare maşina unui luptător împătimit pentru dreptatea rutieră la toate nivelurile.

De două ori, în două zile diferite, maşina redactorului-şef de la Adevărul de Seară din Timişoara a fost parcată sfidător chiar sub semnul de oprire interzisă, în buricul târgului. Poate ar fi prea frumos, dar îi recomandăm domnului Mălin Bot să se autodenunţe şi să promită în scris că a fost doar o scapare şi nu o practică de zi cu zi.

 

UPDATE: Poliţia Rutieră s-a autosesizat în cazul „lupului moralist”

Mălin Bot, redactorul-şef de la Adevărul de Seară Timişoara riscă două amenzi după ce a fost surprins de un cetăţean parcându-şi ostentitv maşina, chiar sub semnul de oprire interzisă. Poliţia Rutieră Timiş s-a autosesizat în urma materialului apărut în ZIUA de Vest şi a trimis o comunicare. „Am trimis o comunicare în urma materialului apărut în ZIUA de Vest. Cel ce a parcat ilegal maşina a primit o adresă în care va trebuie să răspundă cine a parcat maşina pe interzis. Şoferul riscă o amendă între 240 şi 300 de lei, plus două puncte de penalizare. Dacă vom putea dovedi că maşina a fost parcată în două zile diferite, în condiţii similare este probabil să aplicăm chiar două amenzi”, ne-a declarat Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş. 

 

UPDATE 2: Pentru cei care cred că avem ceva doar cu Mălin Bot, şi nu cu cei care sunt, aşa cu spune titlul, „lupi moralişti”, mai adăugăm 2 poze cu maşina Adevărul de Seară a cărei şofer parchează după chipul şi asemănarea redactorului şef.
Pozele au fost postate acum câteva zile pe http://tiberiukiss.wordpress.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii