Acasă Economic Magazinul Enel din Timișoara situat pe strada Ștefan cel Mare are un...

Magazinul Enel din Timișoara situat pe strada Ștefan cel Mare are un nou program

503
DISTRIBUIȚI

Enel Energie vine în întâmpinarea clienților săi adoptând un nou program, adaptat la programul de lucru al acestora, în magazinul din Timișoara situat pe strada Ștefan cel Mare nr. 24.

Astfel, magazinul Enel din Timișoara situat în strada Ștefan cel Mare are un nou program, decalat cu o oră față de orarul anterior, fiind deschis de luni până vineri, în intervalul 9:00  – 17:00.

Programul magazinului Enel, situat în Iulius Mall Timișoara, rămâne neschimbat, respectiv de luni până vineri, fiind deschis de la ora 10:00 la ora 18:00, iar sâmbăta acesta este deschis în intervalul 10:00 – 14:00.

În magazinele Enel, clienții sau potențialii clienți sunt întâmpinați de specialiști care le oferă asistență cu privire la încheierea contractelor, depunerea documentelor pentru diverse solicitări, alegerea produsului potrivit din multitudinea ofertelor pentru electricitate, gaze naturale, dar și cu privire la serviciile cu valoare adăugată puse la dispoziție de către companie pentru clienții casnici și pentru companii. Totodată, clienții sau/și potențialii clienți pot afla mai multe informații despre ofertele companiei pentru sisteme de aer condiționat, încălzire și iluminare, dispuse pentru comercializare în condiții avantajoase.   

Până în prezent, companiile de furnizare de energie din Grupul Enel gestionează 70 de magazine la nivel național, aceasta fiind una dintre cele mai extinse rețele de magazine ale unei companii de furnizare de energie din România.

Comentarii

comentarii