Acasă Administraţie Mai multe străzi din Timișoara și mai multe localități din Timiș rămân...

Mai multe străzi din Timișoara și mai multe localități din Timiș rămân fără apă. Ce trebuie să facă cetățenii?

501
DISTRIBUIȚI

Luni, 19 iulie, între orele 9-18, la intersecția străzilor Mareșal Constantin Prezan și Martir Vasile Balmuș, din Tmișoara, se va executa o conectare de conducte.

Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a bulevardului Sudului și a străzii Mareșal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei către consumatorii de pe străzile Mareșal Constantin Prezan, porțiunea dintre străzile Orion și Martir Vasile Balmuș, și Martir Vasile Balmuș, porțiunea dintre străzile Orion și Mareșal Constantin Prezan.

În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, în perioada 19-23 iulie, zilnic între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Pădureni, Altringen și Charlottenburg. Pe tronsonul unde se spală rețeaua apa va fi tulbure, iar în Bogda, Sintar și Comeat este posibil să fie presiune scăzută.

Pe datele de 19 și 20 iulie, zilnic între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Izvin, pe strada Octavian Goga. Pe tronsonul unde se spală rețeaua apa va fi tulbure, iar în restul localității este posibil să fie presiune scăzută.

Tot pe 19 iulie, între orele 8-16, se va sista livrarea apei în Fădimac, iar pe 20 iulie, între orele 8-16, se va opri apa în Ohaba Lungă.

De asemenea, pe 19 iulie, între orele 9-15, se va opri apa în Ciacova, pentru mutarea a două cămine de vane din zona Culei turcești. Lucrarea face parte din procesul de modernizare a clădirii respective și este executată de firma contractată de primăria Ciacova.

Luni, 19 iulie, între orele 9-15, la intersecția străzilor Sofia și Lisabona din Moșnița Nouă se va executa o conectare de conducte. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Berlin, Lisabona, Londra, Monaco, Praga, Viena și Baku, iar în Moșnița Veche presiunea va fi scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii