Acasă Eveniment Mai multe trenuri sunt blocate în gări din judeţul Arad din cauza...

Mai multe trenuri sunt blocate în gări din judeţul Arad din cauza aluviunilor aduse pe calea ferată

612
DISTRIBUIȚI

Mai multe trenuri sunt blocate, vineri după-amiază, în gări din judeţul Arad, după ce de pe versanţi s-au scurs aluviuni pe calea ferată, între localităţile Bârzava şi Bătuţa, printre garniturile afectate fiind două trenuri rapid internaţionale.
Potrivit reprezentanţilor staţiei CFR Arad, în urma unei furtuni care a avut loc vineri după-amiază de pe versanţii de pe Valea Mureşului s-au scurs aluviuni, iar bolovanii căzuţi au blocat calea ferată între localităţile Bârzava şi Bătuţa.
Potrivit sursei citate, niciun tren nu a rămas blocat la locul incidentului, însă garniturile aflate în trafic au fost oprite în gările din zona Săvârşin până la curăţarea căii ferate. Printre trenurile afectate sunt două trenuri rapid internaţionale care circulă pe relaţia Bucureşti – Budapesta şi retur. Totodată, sunt afectate trenul accelerat Iaşi – Timişoara, personalul Simeria – Arad şi câteva trenuri locale. Reprezentanţii CFR afirmă că traficul feroviar se va relua în jurul orei 19.00, echipe de intervenţie fiind la faţa locului pentru a curăţa calea ferată. Întârzierile înregistrate de trenuri sunt de până la o sută de minute.

Sursa: Mediafax

Comentarii

comentarii