Acasă Actualitate Mânați de „mulți cai putere și dorința de a-și ajuta aproapele”. motocicliștii...

Mânați de „mulți cai putere și dorința de a-și ajuta aproapele”. motocicliștii Ride&Ride Timișoara se strâng sâmbătă pentru a dona sânge

1328
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 28 august, motocicliștii din grupul Ride&Ride Timișoara se strâng pentru a dona sânge. Acțiunea „Donăm și Ajutăm” începe la ora 9.30, la restaurantul McDonald’s din zona Circumvalațiunii, de unde se va pleca către centrul mobil din parcarea Politehnicii, pe Vasile Pârvan, nr. 2, unul dintre punctele „Untold Blood Network”.

„Andra Lavinia Maghiar, medic specialist anestezie si terapie intensiva. Iar în timpul liber? Motociclistă. Ai crede că cele două pasiuni nu au nimic în comun, dar undeva se întrepătrund. Alături de Ride and Ride Timișoara, Andra a mobilizat motocicliștii să doneze sânge. Sub stindardul «Donăm și Ajutăm», în data de 28 august 2021, începând cu ora 09.30, cu mulți cai putere și multă dorință de a-ți ajuta aproapele, pornim din zona Circumvalațiunii spre caravana mobilă pusă la dispoziție de Untold – Blood Network în Timișoara”, ne spun cei de la Ride&Ride Timișoara.

Ride&Ride Timișoara este un grup de întrajutorare, prin care motocicliștii din municipiu și din apropiere și-au propus să se scoată reciproc din încurcături. De la înființare, însă, obiectivele grupului organizat în mod special pe Telegram și pe rețelele de socializare s-au mai diversificat. Periodic sunt organizate acțiuni caritabile, de conștientizare a regulilor din trafic sau de prim ajutor. De exemplu, în luna mai, cu sprijinul Bikers for Humanity și Decathlon, Ride&Ride Timișoara au donat echipamente sportive pentru copiii din două centre de plasament.

„Blood Network” este o acțiune a organizatorilor festivalului Untold, care aduce o caravană mobilă de donare de sânge în mai multe orașe din țară. Cei care donează în cadrul acțiunii și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez”, primesc un bilet pentru prima zi de UNTOLD 2021 – sau un tichet valoric –, o reducere de 10 euro la un abonament general și un tichet de cumpărături de 100 lei, oferit de Kaufland România, valabil în orice magazin din țară. La Timișoara, caravana „Blood Network” se va afla pe 28 și 29 august în parcarea Politehnicii.

sursă foto: Ride&Ride Timișoara/Facebook

Comentarii

comentarii