Acasă Actualitate Manifestare sportivă caritabilă! Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român: “Mă...

Manifestare sportivă caritabilă! Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român: “Mă înclin în fața celor doi campioni!”

DISTRIBUIȚI

A fost distracție mare, sâmbătă, 20 aprilie, în apropierea Timișoarei, în comuna Sânmihaiu Român!

Sport Masters Year 2012 a organizat a doua etapă a Campionatului Regional de AutoSlalom 2024 – Cupa Sânmihaiu Român.

Nicolae Trifan, candidat PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a explicat că evenimentul a ajuns la a doua ediție, prima a avut loc anul trecut datorită lui Darius Stepănescu, căruia Trifan îi este recunoscător pentru implicare.

“Totodată, mă înclin în fața celor doi campioni naționali care au participat la raliu, bunii mei prieteni Samuel Mircea și Emanuel Resiga.

Toate cupele pe care cei doi piloți de raliuri le-au câștigat astăzi au fost donate unor copii și tineri prezenți la eveniment, spre bucuria lor.

Mai mult, zeci de persoane s-au simțit ca un adevărat pilot de raliuri. Asta pentru că au avut ocazia de a se plimba cu mașinile de curse ale celor doi campioni naționali”, a spus Trifan.

De asemenea, Nicolae Trifan a mulțumit celor de la Sport Masters Year 2012 și a promis că anul viitor va fi o ediție și mai spectaculoasă a Campionatului Regional de Autoslalom în Sânmihaiu Român.

“Până atunci, încurajez toți părinții din comună să-și îndemne copiii spre practicarea unui sport. Asta pentru că sportul înseamnă sănătate, disciplină, educație și modelează un caracter puternic!”, este mesajul candidatului PNL la Primăria Sânmihaiu Român, Nicolae Trifan.

Comentarii

comentarii