Acasă Actualitate Medcity a cumpărat o clădire în Timișoara de la Folli Follie Group...

Medcity a cumpărat o clădire în Timișoara de la Folli Follie Group care va fi transformată într-un imobil adresat exclusiv activităților domeniului sănătății

DISTRIBUIȚI
Tomograf

Medcity, dezvoltator de clădirii adresate domeniului medical din sud-estul Europei, a cumpărat o clădire de peste 1.000 de metri pătrați în Timișoara de la grupul grec Folli Follie, care controlează în România compania FF Group, unul dintre cei mai importanți distribuitori și retaileri naționali de articole de sport și fashion. Astfel, Medcity își face intrarea în orașul din vestul țării, extinzându-și portofoliul de clădiri sub conceptul The Medical Mall, destinate exclusiv operatorilor de servicii medicale și activităților conexe.

Situată în Bulevardul Corneliu Coposu din Timișoara, clădirea cumpărată de Medcity urmează să fie transformată într-un imobil adresat exclusiv activităților domeniului sănătății.

În prezent, Medcity deține și administrează un portofoliu de 10 clădiri în România, cu o suprafață închiriabilă totală de peste 17.000 de metri pătrați, din care peste 97% este deja închiriată de Regina Maria, Synevo, Catena, Diaverum, Medima Health, Emerald, Mediplus și Laurus Medical membrii a grupului Medicover, Aqua Clinic, Alpha Clinic, DigestMed. Mall-urile medicale dezvoltate de către Medcity în România au presupus până acum investiții de peste 27 de milioane de euro, planurile companiei pentru următorii doi ani vizând extinderea sau dezvoltarea de noi proiecte, atât în orașele existente, cât și altele noi, precum Cluj,  Brașov, Constanța, Oradea, Sibiu, scrie profit.ro.

Comentarii

comentarii