Acasă Eveniment Medic pediatru de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, prins când profita...

Medic pediatru de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, prins când profita de un minor în mașină

DISTRIBUIȚI

Amendă de 1.000 de lei pentru un medic de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. El a fost sancționat după ce a fost prins în compania unui minor. Cei doi și-au dat întâlnire pentru a întreține raporturi sexuale, iar atunci când au fost surprinși de polițiști, băiatul avea șlițul deschis.

Incidentul s-a petrecut duminică seară, în Timișoara. Un echipaj al Secției 4 Poliție, aflat în patrulare, a observat într-un autoturism doi indivizi care le-au trezit suspiciuni.

Oamenii legii au verificat mașina, iar în interior au dat peste un bărbat de 41 de ani și un tânăr în vârstă de 16 ani. Minorul avea șlițul desfăcut, iar polițiștii și-au dat seama că între cei doi ocupanți ai autoturismului se petrecea ceva mai mult decât o simplă discuție, scrie realitatea.net.

”În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timişoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani şi un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezenta acestora în acel loc fiind nejustificată. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreţine relaţii sexuale, faptă care nu a fost materializată”, a transmis IPJ Timiş.

În urma incidentului, medicul a fost sancționat cu 1000 lei în baza legii 61/1991 republicată, iar minorul a primit un avertisment scris în baza aceleiași legi.

Aparent, cei doi s-ar fi cunoscut pe o rețea de dating, iar tânărul i-ar fi declarat adultului că are 18 ani împliniți și așa au ajuns să se întâlnească sub un pod, la intrarea în localitate. Cazul atrage atenția pentru că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, este un cunoscut și apreciat medic la Spitalul de Copii din Timișoara.

Mai mult decât atât, reprezentanții unității sanitare au fost șocați în momentul în care i-au auzit numele și au cerut clarificări de la polițiști, iar în funcție de răspunsul pe care îl vor primi de la oamenii legii vor decide dacă demarează o anchetă internă. Bărbatul este căsătorit și are 2 copii.

Comentarii

comentarii