Acasă Actualitate Medici’s – un sfert de veac: 200 de profesioniști, cinci clinici, un...

Medici’s – un sfert de veac: 200 de profesioniști, cinci clinici, un spital în dezvoltare și peste 100.000 de pacienți anual

DISTRIBUIȚI

Medici’s Timișoara a sărbătorit în aceadtă săptămână un sfert de veac de actvitate, cu rezultate extraordinare.

Dr. Adrian Bădescu, fondatorul clinicilor Medici’s, a explicat: „Ce a însemnat MEDICI’S în1997? Speranța a patru colegi de a profesa medicina într-un mediu civilizat, uman, performant, apropiat de oameni.

Ce înseamnă MEDICI’S în 2022? Un vibe pozitiv, o armonie de sănătate, cultură, artă și speranță în mai bine. Dragoste și respect pentru oameni. Excelență în profesie. Inovație și viziune. Respectarea fiecărui angajament asumat.

O echipă de peste 200 de profesioniști. Cinci clinici și un spital în dezvoltare. Peste 100.000 de pacienți care ne trec pragul anual. Peste 40.000 de abonați permanenți. Peste 300 de companii client, în întreaga țară.

Parteneriate academice cu universități de prestigiu. Implicare activă în comunitate. Cinci standarde internaționale de calitate. Multiple premii și distincții locale și naționale.

Și, cel mai important, satisfacția fiecărui pacient, a fiecărui colaborator și a fiecărui angajat.

Vă mulțumim, vouă tuturor celor care ne-ați fost alături timp de 25 de ani”, este mesajul echipei Medici’s Timișoara, la un sfert de veac de activitate de mare succes.

 

 

Comentarii

comentarii