Acasă Stiri pe scurt Mediul de afaceri arădean trezește interesul investitorilor britanici

Mediul de afaceri arădean trezește interesul investitorilor britanici

DISTRIBUIȚI

Directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, mag. Adrian S. Negrau a primit, miercuri, 30 iulie, vizita doamnei Esther Blythe, chargé d’affaires în cadrul Ambasadei Marii Britanii la București.

Vizita din partea oficialului Ambasadei Marii Britanii a avut ca scop întărirea relațiilor de colaborare dintre cele două părți, subliniindu-se nevoia de creare a unor legături mai strânse între mediul investițional britanic și zona de afaceri a județului Arad, reprezentată de CCIA Arad.
În cadrul vizitei, Doamna Esther Blythe a fost interesată de societățile comerciale cu participare britanică la capitalul social, precum și de noi oportunități de investiție în zonă. „Pe parcursul întrevederii s-au trecut în revistă stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale, cu accent pe intensificarea cooperării economice. De asemenea, s-au abordat și probleme de interes comun din zona de business. Vizita a fost o bună ocazie pentru instituția Camerală din Arad de a diversifica cooperările în domeniul comerţului și de a impulsiona investiţii britanice în regiune”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al CCIA Arad.
La încheierea întrevederii, cele două părți şi-au exprimat convingerea că propunerile făcute se vor concretiza în viitorul apropiat.

Comentarii

comentarii