Acasă Politica Membrii Alianței Dreapta Unită au depus documentația pentru a candida la alegerile...

Membrii Alianței Dreapta Unită au depus documentația pentru a candida la alegerile din 9 iunie

DISTRIBUIȚI

Braț la braț, liderii formațiunilor membre ale Alianței Dreapta Unită, au depus, marți, la Biroul Electoral Județean, documentația de constituire a uniunii, dar și candidaturile lui Alin Nica pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș, lista cu consilierii județeni și candidaturile pentru localitățile din Timiș.

Dominic Fritz, președintele USR Timiș și Primarul Timișoarei, Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș, Claudiu Chira, deputat și președinte Forța Dreptei și Alin Nica, președinte al Consiliului Județean Timiș și candidat al Alianței Dreapta Unită pentru al doilea mandat, s-au aflat marți, la BEJ.

„Timișoara și Timișul dau dovadă în continuare de responsabilitate” în fața „PSD și PNL, care s-au unit de frică să nu piardă alegerile. Timișoara va da încă o dată semnalul de reformă a clasei politice și de resetare a acestui mod de a face politică total păgubos pe cetățenii.” a declarat Alin Nica.

Dominic Fritz are încredere în calitatea candidaților propuși de Alianță.

„Depunem aceste candidaturi și mai ales candidatura domnului Alin Nica cu multă, multă încredere. Alin Nica este garantul că dreapta va câștiga în Timișoara și în județul Timiș garantul împotriva noului partid unic PSD-PNL și garantul pentru o continuitate de modernizare și de europenitate a județului Timiș și a Timișoarei.”, a declarat Dominic Fritz Primarul Timișoarei și președintele USR Timiș.

„Timișoara va fi pe mâini bune și după 9 iunie” a spus Ligia Dugulescu președinta PMP Timiș. „Județul Timiș (…) are acum o echipă profesionistă, o echipă condusă de Alin Nica, care deja a dovedit capacitatea de a transforma acest județ. În Timiș oamenii vor alege o echipă care vine să îi servească și nu să stăpânească județul.”

Prezent la depunerea protocolului a fost si Claudiu Chira, deputat al partidului Forței Dreptei, care a declarat optimist că „în județul Timiș, Alianța Dreapta Unită va câștiga toate alegerile.”, a spus și Dugulescu.

Comentarii

comentarii