Acasă Eveniment Mesaj cutremurător al mamei şoferului de 22 de ani care a intrat...

Mesaj cutremurător al mamei şoferului de 22 de ani care a intrat intenţionat într-un TIR, cu 170 km/h, live pe Facebook

965
DISTRIBUIȚI

Mama şoferului de 22 de ani care a intrat intenţionat într-un TIR, cu 170 km/h, live pe Facebook, a transmis un mesaj cutremurător, pe Facebook. Claudiu s-a sinucis după ce iubita lui l-a anunţat că îl părăseşte.

Tânărul din Deva a apăsat acceleraţia la peste 170 km/h şi a lovit intenţionat un TIR, luni, în Germania, unde trăia, totul fiind transmis live pe Facebook. Tocmai ce aflase că e părăsit de iubita lui, transmiţându-i acesteia un mesaj. Impactul cu camionul a fost devastator, dar tânărul a supravieţuit, medicii sosiţi aproape imediat la locul accidentului găsindu-l în viaţă. Din păcate, Claudiu a murit marţi la spital, în Germania.

“Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.

Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă.”, a spus Claudiu la începutul transmisiunii live de pe Facebook.

După 8 minute de goană, a accelerat până la 170 de kilometri pe oră, a virat dreapta pe o bretea de ieşire de pe autostradă şi a intrat în plin înt-run TIR oprit în spatele unei coloane de vehicule.

După impact, telefonul său a continuat să transmită Live pe Facebook. După momente lungi de tăcere, pe înregistrare se aud voci în germană ale martorilor care i-au sărit în ajutor. Pe live a intrat și mama șoferului, Gabriela, care a privit îngrozită cum fiul ei se sinucide.

Mama şoferului de 22 de ani care a intrat intenţionat într-un TIR, cu 170 km/h, live pe Facebook, a transmis un mesaj cutremurător.

“Drum lin spre ingeri copilul meu frumos. Tu ai plecat si mai lăsat singură te voi iubi mereu puiul meu.Dumnezeu să aibă grijă de tine.”, a scris femeia, care a activat statusul “Gabriela este cu Claudiu”, pe contul personal de pe reţeaua de socializare.

Sute de mesaje de condileanţe şi susţinere a primit postarea mamei tânărului care muncea în Germania şofer pe o dubiţă de 3.5 tone.

Comentarii

comentarii