Acasă Actualitate Mesajul dramatic, de Ziua Unirii, al unui fermier din Timiș: ”Rușine ipocriților,...

Mesajul dramatic, de Ziua Unirii, al unui fermier din Timiș: ”Rușine ipocriților, la mulți ani România!”

DISTRIBUIȚI

Alexander Degianski, un tânăr fermier din Timiș, trage un semnal de alarmă cu privire la ipocrizia în care se află politicienii și autoritățile, afișată an de an cu tupeu în fața românilor, cu prilejul Zilei Unirii.

”Eu sunt sârb, bănățean, dar sunt mai român că mulți români și iubesc țară această! În toți a dat patriotismul, ca și de 1 decembrie, dar de mâine, lucrurile revin la (a)normal și toți o să înjure țară în care trăiesc! Ca și dovadă a falsității sentimentelor, mai ales din partea foștilor și actualilor guvernanți, stă hotelul Concordia, locul unde s-a semnat Unirea Mică, o paragină totală. Rușine ipocriților, la mulți ani România!”, atrage atenția Degianski, luni 24 ianuarie 2022.

Hotelul Concordia din București, a găzduit istorica întâlnire în care s-a hotărât Unirea Principatelor Române și alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Țării Românești, clădirea de pe strada Smârdan nr. 39 din București este o ruină – atenționează și ziarul Libertatea.
Plăcuța care amintea de noaptea de 23 spre 24 ianuarie 1859 nu se mai vede din cauza placajelor care îngrădesc parterul clădirii.

Comentarii

comentarii