Acasă Eveniment Microbuz cu elevi, implicat într-un accident provocat de un șofer care nu...

Microbuz cu elevi, implicat într-un accident provocat de un șofer care nu avea permis. A fost solicitat și elicopterul Smurd

DISTRIBUIȚI

Microbuz cu elevi, implicat într-un accident în județul Mehedinți. Șase elevi au fost răniți, după ce vehiculul în care se aflau a fost lovit violent de un autoturism. Una dintre victime este în stare gravă. La fața locului a fost trimise șase ambulanțe și un elicopter SMURD.

Accidentul a avut loc, vineri, pe DJ 562, în apropierea localităţii Izimşa din judeţul Mehedinţi, scrie Gazeta de Sud. Garda de Pompieri din localitatea Vînju Mare a intervenit la un accident în care a fost implicat un microbuz școlar.
Un șofer, care a condus o mașină fără să aibă permis, s-a ciocnit de vehiculul în care se aflau 14 elevi şi care se întorcea acasă, pe traseul Obârşia de Câmp – Izimşa, după terminarea cursurilor. În urma impactului violent, șase copii au fost răniți, iar unul dintre ei este în stare gravă. La faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transporta pe acest elev la un spital din Craiova.
Rănit a fost şi şoferul vinovat. Acesta a ajuns la Spitalul Judeţean din Severin pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi continuă cercetările.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN 56A Calafat – Drobeta-Turnu Severin se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, în zona localității mehedințene Izimșa, unde a avut loc accidentul.

 

Comentarii

comentarii