Acasă Actualitate Mihail Neamțu, cunoscut scriitor și filozof și candidat al AUR la alegerile...

Mihail Neamțu, cunoscut scriitor și filozof și candidat al AUR la alegerile pentru Parlamentul European, a făcut o vizită în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 20 aprilie, Mihail Neamțu, cunoscut scriitor și filozof și candidat al AUR la alegerile pentru Parlamentul European, a făcut o vizită în Timișoara. Împreună cu deputatul Titi Stoica și Ilie Sârbu, candidatul AUR pentru Primăria Timișoarei, Dr Mihail Neamțu a participat la o expoziție de mașini retro și a condus un tur ghidat al orașului.

Zeci de susținători și membri ai AUR au aflat despre istoria Timișoarei și despre monumentele sale istorice și turistice importante. Cei doi politicieni au subliniat importanța moștenirii creștine a Europei centrale și au atras atenția asupra amenințărilor marxismului și islamismului.

În perspectiva alegerilor din 9 iunie 2024, românii sunt chemați să decidă viitorul țării, evitând izolarea și dizolvarea. AUR Timișoara a criticat administrația locală pentru neglijarea patrimoniului cultural românesc în favoarea migrației ilegale, a ideologiei de gen și a propagandei sexomarxiste.

Dr Mihail Neamțu a subliniat necesitatea unei noi generații de apărători ai patriei pentru a înfrunta provocările secolului XXI.

Comentarii

comentarii