Acasă Cultura Mii de timișoreni au participat la Festivalul Focului din piața Sfântul Gheorghe

Mii de timișoreni au participat la Festivalul Focului din piața Sfântul Gheorghe

608
DISTRIBUIȚI

Mii timișoreni au asistat cu mare interes timp de două zile, la Festivalul Focului 2019, care a avut loc în piața Sfântul Gheorghe, în perioada 4 -6 octombrie, în fiecare seară.

Timișoreni au fost încântați de demonstrațiile artistice făcute cu flăcările deschise, dar au fost și spectacole de suflat în tulnic.

Timișoara Fire Festival 2019 a oferit celor prezenți gratuit reprezentații incendiare, care au reunit oameni de pe întreg continentul european.

Fire Festival s-a născut din dorința de a aduce laolaltă artiști care se dedică acestei arte a jongleriei cu foc, cat și pentru a oferi tuturor o experiență unică, în cadrul unui festival în care aceștia să își expună munca sub forma unor spectacole impresionante de lumini și adrenalina.

Proiectul își propune ca, an de an, să adune la un loc trupe de artiști din țară și străinătate, pentru a se reuni la Timișoara, în vederea unui schimb de experiențe, metode și modalități de perfecționare în domeniu, prin intermediul trainingurilor și conferințelor susținute de traineri specializați, urmând ca, după lăsarea întunericului, să ofere spectacole pentru publicul larg din Timișoara.


Comentarii

comentarii