Acasă Actualitate Minge adusă cu elicopterul, ceremonial religios și Robu dând gol la rădăcina...

Minge adusă cu elicopterul, ceremonial religios și Robu dând gol la rădăcina barei, la inaugurarea de către liderii PNL al unui stadion comunal – Video

2884
DISTRIBUIȚI

Aproape 200.000 de euro a costat reabilitarea stadionului din comuna Liebling, județul Timiș. Iar la asemenea costuri, inaugurarea nu avea cum să treacă neobservată. Au fost invitați mai marii județului, printre care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, sau senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu.

Mingea a fost adusă cu elicopterul, iar Alina Gorghiu și Nicolae Robu au avut onoarea câtorva șuturi. Primarul Timișoarei chiar s-a mândrit cu o reușită din penalty în fața unui portar profesionist.

BRAVO, NELU MUNTEANU, DESTOINIC PRIMAR LIBERAL AL COMUNEI LIEBLING!Astăzi, am participat la inaugurarea unei baze sportive în comuna Liebling, la invitația Primarului liberal al comunei, Ioan Munteanu, fiind însoțit de câțiva colegi dintre fruntașii PNL Timiș.În privința filmulețului și pozei apărute cu mine trăgând la poartă, confirm că sunt de astăzi. Cu pasiunea mea binecunoscută pentru fotbal, n-am rezistat tentației de a da un gol, tentație amplificată de faptul ca în poartă era un portar profesionist -Călin Frunză- și am executat, în ținuta costum-cravată-pantofi de costum un penalti, reușind să înscriu, plasând mingea în dreapta portarului, la rădăcina barei.Încă o dată: FELICITĂRI, NELU MUNTEANU! FELICITĂRI, COMUNA LIEBLING! CÂT MAI MULTE TERENURI DE SPORT ÎN ȚARA NOASTRĂ!

Publicată de Nicolae Robu pe Duminică, 21 iunie 2020

„Astăzi, am participat la inaugurarea unei baze sportive în comuna Liebling, la invitația Primarului liberal al comunei, Ioan Munteanu, fiind însoțit de câțiva colegi dintre fruntașii PNL Timiș.

În privința filmulețului și pozei apărute cu mine trăgând la poartă, confirm că sunt de astăzi. Cu pasiunea mea binecunoscută pentru fotbal, n-am rezistat tentației de a da un gol, tentație amplificată de faptul ca în poartă era un portar profesionist -Călin Frunză- și am executat, în ținuta costum-cravată-pantofi de costum un penalti, reușind să înscriu, plasând mingea în dreapta portarului, la rădăcina barei”, a declarat Nicolae Robu.

Dacă la competițiile profesioniste accesul spectatorilor pe stadion este interzis, la inaugurarea de la Liebling au participat zeci de persoane care au putut fi zărite în tribune, fără să fie respectate normele de distanțare socială.

Localnicii au stat fie în tribună, fie în picioare, pe lângă gard.

„Eu și colegii am asistat la ceremonialul religios de sfințire, la secvența de discursuri și la venirea unui elicopter care a adus două mingi. Am salutat asistența, respectând toate regulile vremii -asta înseamnă inclusiv nedând mâna cu oamenii, ci explicându-le, politicos, când ei au venit cu mâna întinsă spre mine, că trebuie să respectăm regulile pandemiei, să mă scuze și că promit că revin în vremuri mai bune, inclusiv să joc fotbal pe acel frumos teren”, a mai declarat Nicolae Robu.

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, aproape 200.000 de euro au fost investiți în reabilitarea stadionului echipei Atletico Liebling, care joacă în Liga a V-a. . Mai exact, puțin peste 513.000 lei, adică jumătate din sumă, au costat lucrările de reparații la acoperiș și termosistem, tencuiala decorativă, refacerea tribunei cu scaune tricolore, reparațiile la trotuar și împrejmuire. Alți 441.000 de lei s-au dat, conform SEAP, pe rulourile de gazon, pregătirea solului, sistemul de drenaj pentru suprafața de joc, plasele anticârtiță și sistemul de irigare. Per total, vorbim de aproape 954.000 de lei cu tot cu TVA, echivalentul a 197.000 de euro, informează stiridetimisoara.ro.

Comentarii

comentarii