Acasă Actualitate Mircea Purceld (PP-DD) cere anchetă la Serviciul Juridic din Primăria Timişoara

Mircea Purceld (PP-DD) cere anchetă la Serviciul Juridic din Primăria Timişoara

DISTRIBUIȚI

Mircea Purceld, consilier local PP-DD, cere o anchetă la Serviciul Jurdic din Primăria Timişoara. Asta pentru că, spune acesta, se pierd prea multe procese şi unele hotărâri ale Consiliului Local Timişoara au formulări alambicate, ce pot fi interpretate.

 

„În primărie se păstrează aroganţa şefilor de direcţii de pe vremea lui Ciuhandu. Majoritatea directorilor de direcţii pe care i-a moştenit Robu de la Ciuhandu sunt cu piciorul pe frână. Unul dintre serviciile aflate jos de tot este Serviciul Juridic din primărie. Acolo se întâmplă nişte lucruri pentru care, în perioada următoare, am să cer o analiză a activităţii acestui serviciu, o anchetă, pentru că ei aplică legea după bunul lor plac. Sunt situaţii în care nu utilizează toate căile de atac pe care le au, nu se prezintă în proces, sunt diverse situaţii pe care acest serviciu juridic le favorizează. De foarte multe ori am găsit în proiectele de hotărâri formulări alambicate care pot fi interpretate”, spune Mircea Purceld.

 

Cine e vinovat? „Şeful serviciului juridic îi vinovat (n.r. Ioan Cojocari), că tolerează această situaţie. Nu poţi pe şef să-l duci cu preşul, decât dacă are şi el un interes acolo… să fie lucrurile alambicate şi acele hotărâri chiar să nu servească consiliului local şi interesului vizat de primar”, spune Purceld. 

Comentarii

comentarii