Acasă Eveniment Muncitor îngropat de viu sub un mal de pământ, salvat după 8...

Muncitor îngropat de viu sub un mal de pământ, salvat după 8 ore de pompierii din Arad

532
DISTRIBUIȚI

Un muncitor care a fost acoperit de un mal de pământ, în localitatea Gurahonț din Arad, a fost salvat de pompieri după o intervenție dramatică, de 8 ore. Misiunea a fost complicată de o nouă surpare, produsă chiar în timp ce salvatorii se chinuiau să-l recupereze pe bărbatul.

Muncitorul lucra la o canalizare, în Gurahonț. În timp ce se afla în canalul de 4 metri adâncime și aproximativ 60 de centimetri lățime, un mal de pământ s-a prăbușit peste bărbatul de 60 de ani.

Pompierii au intervenit rapid cu mai multe autospeciale. Din fericire, la câteva minute după intervenție, au reușit să elibereze capul bărbatului și i-au pus o mască de oxigen, ajutându-l să respire.

Salvatorii au fost nevoiți să sape manual, din cauza pământului instabil. Însă, când au reușit să îl scoată până la nivelul coapselor, o nouă surpare s-a produs, iar muncitorul a fost din nou îngropat de viu.

Victima a fost complet dezgropată și salvată la capătul a 8 ore de eforturi. Muncitorul este tatăl unui pompier din Gurahonț. El a fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă și transportat la spital.

Sursa: News.ro

Comentarii

comentarii