Acasă Cultura Musica Suprimata se întoarce cu muzica în afara legii, la Timișoara

Musica Suprimata se întoarce cu muzica în afara legii, la Timișoara

259
DISTRIBUIȚI

“Musica Suprimata” se întoarce la Timișoara, Cluj- Napoca și Sibiu, în perioada 29 martie -5 aprilie. Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara găzduiește două recitaluri în cadrul Musica Suprimata.

Manifestarea este menită să pună în lumină muzica “în afara legii”, cum a fost ea denumită, în încercarea de a fi redusă la tăcere. Marele eveniment va avea loc, în data de 29 martie, începând cu ora 19:00, la Sala Orpheum a Facultății de Muzică și Teatru (Piata Libertatii 1), pentru recitalul de lied susținut de soprana Anna Miklashewich și pianistul Moritz Ernst, cu lucrări pe versuri de Rainer Maria Rilke, aparținând compozitorilor Norbert von Hannenheim, Viktor Ullmann, Hans Krasa, Artur Vincent Lourie și Adrian Pop.

De asemenea, în data de 30 martie, la aceeași oră, 19:00, în Sala Orpheum, va avea loc un recital susținut de pianistul Moritz Ernst, cu lucrări aparținând compozitorilor Joseph Haydn, Philipp Herskovitz, Viktor Ullmann, Norbert von Hannenheim și Ludwig van Beethoven. Vă așteptăm cu drag! –este mesajul Facultății de muzică a UVT.

 

Comentarii

comentarii