Acasă Actualitate Nespresso aduce universul cafelei excepționale mai aproape de consumatorii din vestul țării,...

Nespresso aduce universul cafelei excepționale mai aproape de consumatorii din vestul țării, la IULIUS TOWN

166
DISTRIBUIȚI

Nespresso, unul dintre simbolurile din industria mondială de cafea, a deschis prima sa locaţie din Timişoara în Iulius Mall, parte a ansamblului mixt IULIUS TOWN.

Iubitorii licorii negre vor găsi la parterul mall-ului toate sortimentele brandului, inclusiv edițiile limitate, precum și o selecție de accesorii și espressoare Nespresso. Acesta este cel de-al șaptelea punct de vânzare din România.

Și de această dată, noua locaţie Nespresso întrunește cele mai înalte standarde în industria de retail de lux şi oferă o experiență deosebită de cumpărare, precum și o călătorie în universul Nespresso.

„Deschiderea unui punct de vânzare Nespresso în Timișoara este o bucurie și o mândrie pentru toată echipa. Ne dorim ca universul Nespresso să fie accesibil iubitorilor de cafea de pretutindeni și să le oferim posibilitatea de a avea o experiență de cumpărare și consum la cele mai ridicate standarde. Prin interacțiunea cu specialiștii noștri, consumatorii au ocazia să afle mai multe despre variatele sortimente de cafea pe care le oferim, potrivite tuturor preferințelor de gust, dar și despre modalitățile sustenabile prin care acestea sunt obținute. Considerăm că este foarte important ca iubitorii de cafea să înțeleagă că, dincolo de asigurarea calității excepționale a cafelei, ca parte a angajamentelor de sustenabilitate, Nespresso face constant demersuri pentru a susține și proteja comunitățile de fermieri, cât și mediul înconjurător, prin intermediul programului AAA Sustainable Quality™. De asemenea, vrem să le arătăm acestora cât de ușor se pot implica în aceste demersuri, colectând și reciclând capsulele de cafea utilizate. Acestea pot fi aduse pentru a fi reciclate în orice magazin Nespresso sau predate curierului la primirea unei comenzi online”, a declarat Ana Maria Doxan, noul Business Executive Officer al Nespresso România.

Comentarii

comentarii