Acasă Actualitate New Yorker îşi va deschide o reprezentanţă la Iulius Mall

New Yorker îşi va deschide o reprezentanţă la Iulius Mall

DISTRIBUIȚI

New Yorker, una dintre cele mai mari companii de fashion din Europa, va deschide la Iulius Mall, în luna martie a acestui an, prima reprezentanţă din Timişoara. Magazinul va fi amplasat la demisolul mall-ului şi va ocupa o suprafaţă de peste 1.000 mp.
Cu o experienţă de aproape 40 de ani, retailerul german se adresează în principal tinerilor care doresc să fie în pas cu ultimele tendinţe în materie de modă, accesorii şi styling. Colecţia New Yorker cuprinde cinci branduri proprii care acoperă o gamă variată şi sofisticată de stiluri vestimentare, de la sport, casual până la cel elegant: Amisu (haine de ocazie pentru tinere), Fishbone şi Fishbone Sister (pentru cei care preferă stilul lejer), Smog (haine casual barbăteşti) şi Censored (lenjerie intimă şi costume de baie).
Compania a fost înfiinţată în 1971 în oraşul german Flensburg. În 1994 se deschide primul magazin din afara Germaniei, în Linz, Austria. În momentul de faţă, New Yorker îmbracă lunar mai bine de patru milioane de tineri din peste 27 de ţări, având peste 750 de reprezentanţe în Europa şi în Orientul Mijlociu.
În România, New Yorker deţine 11 magazine în oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Bacău, Focşani şi Brăila, primul fiind deschis în anul 2007.

Comentarii

comentarii