Acasă Politica Nicolae Robu a afirmat că nu agreează ideea ca în capul listei...

Nicolae Robu a afirmat că nu agreează ideea ca în capul listei la europarlamentare să fie cineva dinafara PNL

491
DISTRIBUIȚI

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a anunţat vineri 1 martie, că principalul obiectiv al filialei este clasarea pe primul loc în alegerile europarlamentare şi a precizat că liberalii timişeni vor susţine lista pe care o va formula PNL. De asemenea, i-a îndemnat pe români să aibă încredere în PNL, partid istoric care a trecut România prin toate momentele esenţiale ale istoriei, dar care şi acum punctează în favoarea cetăţenilor.

“Avem ca obiectiv să fim partidul numărul 1 în judeţ la alegerile europarlamentare. Va fi o competiţie grea, dar există entuziasmul necesar pentru câştigarea acestei bătălii. Joi am avut o şedinţă a Colegiului Director al PNL Timiş şi toate organizaţiile sunt pregătite pentru confruntarea politică. În aceste alegeri trebuie să se aibă încredere, în primul rând, în partid. Să se aibă încredere că partidul va face o bună alegere a candidaţilor la europarlamentare”, a declarat Nicolae Robu.

El a mai precizat că s-a dovedit că alegerile pe listă sunt mai bune decât cele uninominale, experimentate în 2008, întrucât dacă un candidat nu are o prestaţie bună ulterior, aceasta se va răsfrânge împotriva partidului.

Întrebat dacă este de acord ca realizatorul tv Rareş Bogdan să deschidă lista europarlamentarelor, Nicolae Robu a afirmat că nu agreează ideea ca în capul listei să fie cineva dinafara PNL, dar a spus că va fi de acord cu lista finală întocmită de PNL.

“Lista va fi bună oricum, pentru că avem oameni foarte buni. Dar consider că orice partid trebuie să-şi promoveze proprii oameni. În momentul în care se pune problema întocmirii de liste, trebuie să recurgă la membri proprii, dacă e partid puternic. Un partid slab se uită în afară. Voi susţine lista PNL, indiferent dacă ea va fi întocmită de acord cu principiile pe care eu le consider corecte, sănătoase sau nu”, a explicat Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii