Acasă Actualitate Nicolae Robu: “Datoria Colterm după 3 ani de mandat Fritz a...

Nicolae Robu: “Datoria Colterm după 3 ani de mandat Fritz a ajuns de 700 milioane de lei”

DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, candidat PNL la Primăria Timișoara atenționează că, de 5 ani (din primăvara lui 2019), locuitorii orașului sunt supuși la o propagandă de neimaginat de către oamenii de bună credință, neobișnuiți cu așa ceva, pentru că nu are precedent pe meleagurile noastre.

“Acest personaj, Dominic Samuel Fritz -poreclit  “Dominic n-a făcut nimic” și subiect de ghicitori “Cine n-a făcut nimic, e de 4 ani, nu-i mic și se cheamă…”, dar și “Pinochhio” – n-a lăsat nimic semnificativ de bine în urma lui după 4 ani, în schimb rău, cât încape!

L-ați tot auzit de 4 ani pe “n-a făcut nimic” vorbind triumfalist despre COLTERM și calomniator la adresa mea”, mai spune Nicolae Robu, care prezintă realitatea COLTERM în cifre oficiale!

Stimați timișoreni, datoria Colterm la începutul  mandatului Fritz a fost de 339 milioane lei, constituită istoricește, de-a lungul întregii existențe a societății.

Datoria Colterm după 3 ani de  mandat Fritz a ajuns de 700 milioane de lei. 𝟕𝟎𝟎 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐥𝐞𝐢, 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐢!

Asta înseamnă că 𝐚 𝐜𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮𝐭 𝐜𝐮 𝟑𝟔𝟏 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐥𝐞𝐢! În condițiile dublării prețului gigacaloriei!

Orice vorbe în plus sunt de prisos! De aceea, vă invit să analizați graficul atașat și vă las ca apoi să reflectați singuri!”, este declarația lui Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii