Acasă Politica Nicolae Robu începe să se teamă de viitorii contracandidați la alegerile pentru...

Nicolae Robu începe să se teamă de viitorii contracandidați la alegerile pentru Primăria Timișoara

2420
DISTRIBUIȚI

Apariţia partidului Mişcarea România Împreună (MRI) a fostului premier Dacian Cioloş este ca un şpriţ care poate stropi în orice parte şi pe oricine, mai ales că după unii este vorba despre o “mişcare” şi nu un partid, iar orientarea este nici de stânga, nici de centru nici de dreapta, ci “o schimbare în bine”.

Unii susţin că Cioloş ar dori să ia din electoratul PSD, în timp ce unii liberali consideră că MRI va lua mai ales din electoratul de dreapta.

Nicolae Robu, începe deja să se teamă de un contracandidat la alegerile din 2020. Dacă cei de la USR și-au stabilit deja un candidat la Primăria Timișoara, o surpriză ”letală” pentru PNL ar putea veni și de la MRI. Totul pe fondul numeroaselor scandaluri din PNL Timiș provocare și întreținute de președintele Nicolae Robu.

Ca să vadă cum stau apele, Robu a lansat un nou sondaj pe facebook, în care pune câteva întrebări: care sunt 3 dintre performanţele pentru care Dacian Cioloş ar fi apreciat în mandatul său de fost premier, dacă l-ar vota oamenii pe Cioloş, ce partid au votat în alegerile precedente sau câtă încredere au repondenţii în Dacian Cioloş.

Liderul liberalilor timişeni este îngrijorat pentru că „în timp de PSD zburdă de unul singur pe culoarul politic de stânga, iată că pe dreapta şi pe centru-dreapta partidele, oricum multe, se înmulţesc. Recent, fostul premier Dacian Cioloş a anunţat şi el înfiinţarea unui partid”.

Probabil că sondajul va dovedi că toţi au votat PNL, că Cioloş nu a prea făcut nimic, ci doar a fost sincer şi a spus că nu promite şi nu dă nimic, pentru că nu are de unde. Dar dacă la întrebările sondajului domnului Robu vor răspunde şi brazilieni, s-ar putea să aflăm lucruri foarte interesante, nebănuite şi năstruşnice, de la un “eşantion reprezentativ”.

Comentarii

comentarii