Acasă alegeri locale 2012 Nicolae Robu: „Orza stă mai mult prin cluburi şi ajunge la ora...

Nicolae Robu: „Orza stă mai mult prin cluburi şi ajunge la ora 10 la primărie”

DISTRIBUIȚI

Au început şi atacurile de campanie. La lansarea Uniunii pentru Timiş, ţărăniştii s-au luat chiar şi de culoarea părului lui Nicolae Robu, făcând aluzii că acesta şi-ar vopsi părul. Nicolae Robu le-a dat până la urmă un răspuns la aceste vorbe, dar spune că nu asta e important, ci alte probleme sunt mult mai importante pentru Timişoara.

Practic, candidatul la Primăria Timişoara din partea USL, Nicolae Robu, nu a făcut decât să-i răspundă lui Adrian Orza, cel care a făcut aceste aluzii la lansarea candidaţilor UPT. „Eu nu mă vopsesc. Când mă tund, mă dau cu un gel estompator în zona tâmplelor. Eu nu sunt cărunt, probabil că într-o bună zi voi fi. Deocamdată nu sunt”, a spus Robu.

 

„Ei nu fac nimic şi se orientează spre demolarea adversarilor. Aceşti oameni nu au ce să spună.”

Candidatul USL a vorbit şi despre candidatul UPT la Primăria Timişoara – Adrian Orza (actual viceprimar al Timişoarei), cel care candidează în locul lui Ciuhandu din partea ţărăniştilor, deoarece actualul primar al Timişoarei nu a dorit să mai candideze. „Oricum, Orza stă mai mult prin cluburi şi ajunge la ora 10 la primărie. Faptul că-şi petrece mult timp prin cluburi nu este un lucru rău, e un lucru rău că nu stă suficient în primărie. Eu nu aş accepta niciodată să mă duc să-mi fac campanie cu cineva de mână”, spune Robu, făcând aluzie la afişele Uniunii pentru Timiş, unde apare Ciuhandu cu Orza pe acelaşi afiş şi dau mâna unul cu altul.

„Lumea este pozitivă, vrea o schimbare în bine în Timişoara, apreciază că ne-am angajat la aşa ceva. Am aflat că în Primăria Timişoara se produce o intoxicare a angajaţilor total neadevărată. În primă fază li s-a spus că vine Robu şi îi dă afară. S-au convins că nu am de gând să fac acest lucru. Acum, tot în contextul dezinformărilor, se vorbeşte de alte lucruri. Eu vreau să-i schimb pe unii şefi din primărie, nu angajaţii. Pe mine nu mă prea deranjează atitudinea lor, eu îmi văd de drumul meu. Mă deranjează ca relaţie interumană. Nu m-am aşteptat ca de la oameni cu care am avut o colaborare de-a lungul vremii să văd că au o faţă ascunsă. Eu nu voi comenta la adresa lor. Ei nu fac nimic şi se orientează spre demolarea adversarilor.aceşti oameni nu au ce să spună”, a declarat Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii