Acasă Actualitate Nicolae Robu, record după record – Video

Nicolae Robu, record după record – Video

575
DISTRIBUIȚI

Pentru că tot suntem în perioada transferurilor, iar marile echipe din Europa se bat pe jucătorii de top, impresarii ar trebui să arunce un ochi și la Timișoara. Avem aici un golgheter care și-a bătut propriul record. După mai multe meciuri în care a dat câte 10 goluri, acum a reușit… 11.

”După două luni jumate de indisponibilitate fizică, în urma accidentării suferite la meciul de-atunci, miercuri seara am jucat din nou. Și… iarăși am ieșit golgheter! :)) Unsprezece am dat de data asta! Unsprezece dintr-un total de șaptesprezece ale echipei mele, scorul fiind 17 – 8 pt noi!”, a postat primarul Timișoarei.

Sperăm să îl transfere cineva.

DIN NOU AM JUCAT! DIN NOU AM DAT MULTE! UNSPREZECE! UN-SPRE-ZE-CE! :))După două luni jumate de indisponibilitate fizică, în urma accidentării suferite la meciul de-atunci, miercuri seara am jucat din nou. Și… iarăși am ieșit golgheter! :)) Unsprezece am dat de data asta! Unsprezece dintr-un total de șaptesprezece ale echipei mele, scorul fiind 17 – 8 pt noi!Dați Share! (Like nu vă cer, pt că știu că veți da, oricum, din proprie inițiativă! :)) )

Publicată de Nicolae Robu pe Vineri, 12 iulie 2019

Comentarii

comentarii