Acasă Actualitate Nicolae Robu speră la finalizarea podurilor de la Gara de Nord până...

Nicolae Robu speră la finalizarea podurilor de la Gara de Nord până începe şcoala

350
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu supraestimează realitatea şi încă mai speră ca podurile din zona Gării de Nord să fie gata pe parcursul lunii septembrie, mai exact, până la începerea noului an şcolar.

Edilul a anunţat în conferinţa de presă de marţi, de la primărie, că la podul Eroilor se lucrează la montarea structurii metalice, în timp ce la podul Dragalina încă se mai toarnă beton şi se fac armăturile.

“La ambele poduri vechi se construiesc câte alte două noi poduri laterale. (…). Se lucrează la trecerea pe sub poduri a pistelor de biciclete, pentru a nu-i mai pune pe biciclişti mereu în situaţia de a coborî şi de a schimba direcţia de pe mal să urce pe pista de lângă carosabil. S-a venit cu soluţii de străpungere pe ambele maluri, ceea ce a presupus modificări ale proiectului, pentru a putea trece pistele de biciclete direct pe sub aceste poduri”, a declarat Nicolae Robu.

Edilul a insistat că cele două poduri vor fi gata pe parcursul lunii septembrie, chiar dacă timpul a fost defavorabil, întrucât a plouat destul de des.

“În pofida vremii defavorabile, având în vedere etapele tehnologice în care s-a ajuns, eu apreciez că în luna septembrie vor fi gata cele două poduri. (…). Evident că eu solicit insistent să se lucreze insistent pentru finalizarea lucrărilor până începe şcoala, pentru că e firesc să avem astfel de cerinţe”, a explicat Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii