Acasă Politica Nicu Fălcoi, aruncat de USR în lupta pentru șefia CJ Timiș

Nicu Fălcoi, aruncat de USR în lupta pentru șefia CJ Timiș

DISTRIBUIȚI

USR l-a desemnat pe deputatul Nicu Fălcoi candidat pentru președinția Consiliului Județean, iar partidul este lider al Alianței Dreapta Unită, din care face parte, în cursa pentru CJT, și partidul lui Ludovic Orban.

”Uniunea Salvați România (USR) Timiș anunță desemnarea domnului Nicu Fălcoi candidat al partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Această nominalizare vine în urma unui proces democratic de vot intern care s-a desfășurat sâmbătă”, a anunțat USR.

E drept, cei de la USR nu au anunțat candidatul pentru …. alianță, ci cel al partidului, iar în cadrul acestei alianțe s-ar mai putea schimba ceva, deși e greu de crezut că va fi așa.

”Experiența sa în serviciul militar și ulterior în serviciul public ca parlamentar și ca vicepreședinte al Adunării Parlamentare NATO, îl face candidatul potrivit pentru a conduce Consiliul Județean Timiș”, mai transmit cei de la USR.

Reprezentanții partidului au mai anunțat că ”USR candidează pentru Consiliul Județean Timiș în Alianța Dreapta Unită”, ceea ce ar putea sugera că decizia a fost deja luată.

Comentarii

comentarii