Acasă Cultura Noroc cu laptele – la Biblioteca Centrală Universitară Timişoara

Noroc cu laptele – la Biblioteca Centrală Universitară Timişoara

1710
DISTRIBUIȚI

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara îi invită pe iubitorii artei dramatice la un nou spectacol-lectură din seria „Teatru la bibliotecă”, realizat în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran”.

Evenimentul va avea loc marți, 21 noiembrie 2017, la ora 18.00, în Aula BCUT (Bd. Vasile Pârvan, nr. 4A) şi se va numit Noroc cu laptele, după Neil Gaiman. „Ceea ce ar fi putut fi o banală ieșire pentru a cumpăra lapte se transformă într-o… aventură din care planeta întreagă are de câștigat. Noroc cu laptele este un spectacol-lectură pentru copii şi adulţi, o invitaţie de a pătrunde în lumea fantastică pe care un tată şi fiicele sale o creează în jurul unei întâmplări comune”, susţin organizatorii.. Distribuția reunește liceeni și studenți. Interpretează: Maria Bujancă, Flavia Mioc, Bety Pisică și Radu Trică. Regia spectacolului poartă semnătura lui Victor Dragoș. Coordonarea programului este asigurată de Daniela Șilindean și Eleonora Ringler-Pascu.

Proiectul educațional Teatru la bibliotecă vizează familiarizarea publicului cu dramaturgia contemporană, așa cum se reflectă ea în repertoriul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, și se bazează pe implicarea tinerilor (elevi și studenți) în crearea spectacolelor-lectură. Parteneriatul cu BCUT„Eugen Todoran” a fost inițiat în urmă cu șase ani. Spectacolul se desfășoară în limba română, iar intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile – a informat Teatrul Maghiar Timişoara.

 

 

Comentarii

comentarii