Acasă Actualitate Noul ministru bănățean de Interne anunță schimbări pentru polițiști: “Cei din birouri...

Noul ministru bănățean de Interne anunță schimbări pentru polițiști: “Cei din birouri să coboare în stradă, alături de cetăţeni”

605
DISTRIBUIȚI
marcel vela

Astăzi, Marcel Ion Vela a preluat portofoliul MAI. Nou ministru de Interne a anunţat că în perioada imediat următoare se va face o analiză în urma căreia se vor lua măsuri pentru profesionalizarea personalului.

Vela își dorește ca Poliția Română să aibă polițiști profesioniști, o maximă eficientizare la intervenţiile de urgenţă şi a declarat război total împotriva infractorilor şi clanurilor interlope.

“Astăzi, la MAI este un nou început. Doresc să le mulţumesc domnului prim ministru şi preşedintelui pentru nominalizare şi susţinerea de a fi în această nobilă misiune de ministru în slujba cetăţeanului.

Doresc zero politizare şi declanşarea unui război împotriva fenomenului criminogen, infractorilor, clanurilor şi a tuturor celor care pun în pericol siguranţa românilor. Am încredere că vom face o lume mai bună şi o Românie normală”, a declarat noul ministru Vela, la preluarea mandatului.

Marcel Vela spune că trebuie ridicat gradul de specializare la posturile de poliție locală sau din comune: “Acolo unde nu sunt polițiști, o să suplimentăm cu personal de la Jandarmerie”.

Comentarii

comentarii