Acasă Actualitate O delegație de Universitatea de Vest “Vasile Goldis” din Arad a participat...

O delegație de Universitatea de Vest “Vasile Goldis” din Arad a participat la întâlnirea Alma Mater Europaea Alliance, sub egida Academiei Europene de Științe și Arte

294
DISTRIBUIȚI

O delegație a Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad, condusă de rectorul prof. univ. dr. Coralia Cotoraci a participat în aceste zile la întâlnirea Alma Mater Europaea Alliance, sub egida Academiei Europene de Științe și Arte.

Prof. Dr. Dr.h.c. Felix Unger, președintele Academiei Europene de Științe și Arte, și Doctor Honoris Causa al UVVG Arad a subliniat scopul alianței acestor universități de prestigiu ca fiind organizarea de conferințe, workshop-uri si proiecte științifice dar și networking și promovarea programelor de elită internațională.

“Mă bucur că această alianță inițiată de EASA este eficientă și activă in domeniile de interes ale universității noastre, precum internaționalizarea. Vor urma o serie de conferințe si proiecte comune în care suntem onorați sa fim parteneri alături de instituții de renume la nivel european” – a declarat prof. univ. dr. Coralia Cotoraci.

Comentarii

comentarii